In de knoei

Dit boek is ter gelegenheid van een tienjarig jubileum, geschreven in opdracht van Eprom organisatie adviseurs. Vanuit het thema 'beschaving en werkelijkheid' geeft Herman Brusselmans beelden uit de rauwe, doch schone werkelijkheid en confronteert ons op een ludieke (en soms schokkende) manier met onze 'beschaving'. Het boek zal als geschenk aan relaties van Eprom gegeven worden.
Over wat gaat het...

Gabriëlle (76) en Alma (79), twee weduwen en hartsvriendinnen, hebben als stamcafé De Knoei, gerund door de oudbakken new waver Fucking Bastard.

De leeftijd van de hoofdpersonen vormt geen belemmering voor 'wild' en 'onaangepast' gedrag. Het café De Knoei kent een intieme sfeer waar onder het genot van vele trappisten boeiende conversaties plaatsvinden. De Sfeer is open en direkt, al zijn niet alle situaties goed voor de gezondheid en vallen er soms gewonden door wat uit de hand gelopen geweld.

Ook wordt er in het voorwoord een verwittiging meegegeven : "Mocht u geschokt zijn door beeldende omschrijvingen of het taalgebruik van de Heer Brusselmans dan kunt u altijd stoppen met lezen of u afvragen waardoor zijn teksten uw beschaving aantasten.

Verschijning: 25 maart 2002
Omvang: 96 pagina's
Formaat: 13,5 x 21 cm
ISBN: 90-8068-911-4


De eerste pagina's van het boek zijn beschikbaar via onderstaande PDF-link.

PDF


De 'Kruidvat'-editie van In de knoei

In de knoei - Uitgave Het Kruidvat

In de knoei is een klassieke maar toch geheel nieuwe roman van Herman Brusselmans, die alle elementen bevat van zijn unieke, hilarische schrijfstijl. een verhaal vol humor, drank en geweld met twee heerlijke heldinnen in de hoofdrol.

Uitgeverij: Brilliant Books
Verschijning: mei 2004
Omvang: 126 pagina's
Formaat: 13 x 20 cm
Prijs: 4.98 €
ISBN: 90-8519-112-2


This page was created by Erik 'PalmBoy' RAEYMAEKERS

created on 19-11-2002 - last updated on 20-09-2004