Totaal Onverdiend

Voetbalverhalen met een doelTotaal Onverdiend presenteert u voetbalverhalen met een doel. Reportages die u niet vindt in uw favoriete krant of weekblad. Omdat ze anders zijn. Grondiger gedocumenteerd, origineler van invalshoek en mooier geschreven. In een combinatie van kritische zin en nostalgische liefde voor het spel om de bal. Voetbal tissen FC De Kampioenen en de Wereldbeker. Voetbal tussen poŽzie en perversie. Verhalen over de relatie tussen voetbal, cultuur en samenleving. Voor u geschreven met een controversiŽle, satirische, literaire en weemoedige pen


Raf Willems (1960) is samensteller van Totaal Onverdiend. Hij schrijft cultuurhistorische verhalen voor het weekblad Voetbal International, lijdt aan Manchester United-melancholie en beoefent de kunst van het keepen in het Vlaamse cafťvoetbal. (Meer dan 1000 wedstrijden en 5000 tegendoelpunten, drie rode kaarten, twee goals, waarvan een per kniestoot). Hij is auteur van De beker met de grote oren. Over 40 jaar Europa Cup (1996).


Totaal Onverdiend is verschenen met de steun van de Generale Bank, Radio 1, Knack, Voetbal Magazine en Het Nieuwsblad. Het bevat een column van Herman Brusselmans met als titel: "Het afgekeurde doelpunt van Gertje Verheyen".

 
Uitgeverij: Icarus
Verschenen: 1998
Uitvoering: Paperback
Formaat: 16,5 x 23 cm.
Omvang: 180 blz.
ISBN: 90-02-20732-8


This page was created by Erik 'PalmBoy' RAEYMAEKERS

created on 08-09-2004 - last updated on 08-09-2004